life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Monday, March 28, 2011

3 cerita...


sepanjang sebulan di key ell * lepas tok pah balik kedah*

CERITA 1...



 janjalan serta dok umah jage dak kecik neh seminggu...* cuti skula*

perbualan 1
fif : kak ayah...nak susu...
sarah : x bolehhh...da besar x bole minum susu... (tapi at last bg jugak 2 pun time nk tido malam)

perbualan 2
fifi : xmau makan dahhhh (muka cam nk nanges)
sarah : makan sampai abesss...(sambil menyuap nasi ke mulut dia!)x abes, kak ayah xnak kawan...nti nk g jalan xmau bawak fifi (berjaya pujuk)

perbualan 3
fifi : kak ayah...kita nak balik...kita nk g skulahhh...(mate dah berair)
sarah : abah keja..nti abah amik fifi...sekarang cikgu xda kat skulah lah !

ahhh letih aku ikut karenah budak nehhhhh


CERITA 2...

saya g melaka yer ! balik ari jerpppp....xde la sempat nk g mane pun...juz g zoo...*kawan dia ade kat situ* hahaha..makan n then balik...btw, ujannn lebat...gugugugu...da smpy kl on da way balik selayang, dan dan la plak ade sorang  mak cik wat havoc lak dlm bus...kata bus berasap...kecoh btol lah mak cik 2 ! tp at last, da ramai sgt org turun pasal bas 2 da berbau hangit, aku pun turun laa...demi keselamatan dari mati sadis rentung dlm bussss...wawawawa










CERITA 3...

0h ! baru - baru nih burfday andy teja ( 24 mac )...so, juz dpt wat chilled cheese cake jer kat beliau...jumpe dia kat kl...date sane date sini, kaki guwa pun letih wooo... 


neh pun xde mende yg bnyk dilakukan...juz janjalan...dari mid valley ke times square...n then balik...sempat gak aku drop sogo window shopping...btw, aku pelik pehal lah org ramai2 bertenggek kat tangga depan SOGO 2...?? usha org ke der...??awek cun key el 2 der...* cun kah mereka?* dunno !


dah itu aje ! letih aku nk taip2...btw, KPTM loan letter da smpy umahhh...rm125/month ! jwab lah kau nk bayar ! da lah semalam duit aku terbang rm300 gara-gara bayar duti roadtax moto..linkup gini doe ! bos ! any vacancy available...?? saya sangat perlukan kerja!!!!!!!!!

p/s : baru lepas balik jumpa dentist...sadisss btol...2 month appoinment dy bg ! grrrr

Monday, March 7, 2011

advance lah mesia !


pergh !
zaman aku korang korang mak ayah aku...
nk masuk darjah 1 senang jerp !
zaman sekarang nak masuk darjah 1..
pendaftaran secara online siot...
kena yang parents x tau gune internet gane...??
haizzz...
pape pun aku salute la kat ministry of education m'sia nieh!
sekolah rendah setaraf macam nak masuk IPT...
en en en ??
more than 2 weeks aku kat umah ibu nehhh *selayang*
freaking bored kot kat sini...?
x tau nk wat mende...
nk kua kl pun..
sorang2...malehhh guwa...
so, juz stay at home..
feeling sorang2 bace novel...
* berangan-angan kot time bace?*


blushing plak rasenyer g tau u ols !
ha ha ha
but, kedatangan kali ini ditemani tok pah guwa doe!


she still look younger like my mom isnt it..??
lalalalala



so far, kite juz g makan makan jerppp...
hey ! but the latest one, i ngan tok pah g date..
nek bus...g kl...
jln - jln masjid jamek n sogo...
im feeling good...
hehhhh..
lame kot x hang out ngan tok pah mcm neh ?
since pindah ke alor star...
ok dats ol 4 today !
tata~

p/s : tiz sunday tok pah nak balik duluuu...
leave me behind...
huhuhu
sume salah doctor la nehhhh..
nyusah kan sarah ajep en ?
post pone date plak..
x pasal pasal burn duit guwa !
grrrrr
x pasal pasal stay sini almost sebulan nty...
nyampah lah!

===========================================