life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Friday, April 15, 2011

perlu kah ??

********************************

haizzzzzz....
perlukah kita berkorban...
demi kesenangan org lain ??
uhuk~
guwa dalam dilema...
mahu bagi atau tidak..??
tak bagi kesian...
bila bagi...
mula lah anasir anasir jahat menerjah minda !
gane deyh ??
guwa pusing gini...
tapi perasaan guwa kuat mengatakan,
bagi lah sarah...
arini kau tlg org...
esok lusa dia tolong kau...
Allah suka manusia saling bantu membantu neh !
so, at last..
aku decide, bagi jela...
lagi pun, b4 this sedikit sebanyak dia bnyk tolong aku gak...
nk berkira buat ape...??
* tapi...tettttttt kenapa ada TAPI ???!!! *
shut up ! bagi jelah !
ok ok...fine...aku bagi...
tapi...ah! tapi lagi...
persetan kan lah anak tiri kan lah...
derhaka lah kau sarah pada words tapi 2....
no more doubts!



tapi aku rase nk nanges even aku cuba seikhlas mungkin...
ape hal ade tapi g neh ? siapakah manusia yg mereka cipta perkataan tapi 2 hah?? siot btol ! 
nape perlu jadi kat aku...?
kenapa kenapa dan kenapa ?
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
*jerit sekuat hati di dalam hati*
bak kate pepatah,
di telan mati emak di luah mati bapak...
chop chop..
aku da mula merapu..
da ar korang !
pape punnn..
aku bagi jelaaa...
dengan open minded nye aku berfikir...
tetttttttttttttttt
da~

P / S : 
bila lah mau idup kan kembali zaman menggunakan berokkk ben di lappy guwa doe ??
siot btol lah mcm nehhhhhh
hoi sarah! jimat lah !
zaman kegelapan kau melanda neh !
hell hell hell !

********************************



Monday, April 11, 2011

masih bertahan..


hola hola oh la la...
arini da dua tahun heve been together with teja !
sekejap je mase berlalu...
mcm baru semalam kenal..
*baru 2 tahun jelah ! terover plak*
do i care...??
even gado..majok...ewah!
gedik lak nk merajuk kan..??
ah ! persetan kan semua itu !
pape pun nak wish congrate kat sarah teja...
hope still together gether...
no matter what gonna happen in da future...

i love u not only for who u r,
but for who i am when i am with u...


da~


p/s: post entri kat opis..hehehe..
jemput mkn butter sugar bun geng!
nyam nyam nyam..
sodappp









Saturday, April 9, 2011

tersentap kot ??


apa filing korang if bila kita ckp baik-baik...
n then tetibe org 2 ckp or balas or what so ever la kan dgn kasar ??
shity...isnt it...??
ok fine !
maybe 2 salah aku kot...??
tp x patot laaaa...
kita ckp based on ape yg ade kat otak kite time 2 kan...??
btw, if org yg berkomunikasi ngan kita 2 ade some problem...
lepas kat korang x tentu pasal..ape perasaan anda anda sekalian ?
bukan nk ckp dia tipu ke apa ke kan ??
tapi....
* ade jugak tapi kan ? normal lah manusia ! *


semua org ade part sensitif masing2...
btol x...??
aku x terkecuali lah kan korang korang korang !!!
aku ckp or tulis or taip or luah kan...
pasal kes or story kali nie bukan sesuke hati...
dalam dua tiga hari nie jugak laa mood org 2 x brape nak baik...
nk buat mcm mana...
tersalah ckp plak...
pape pun..
SORRY !
i didnt mean it...

ok lah guys !
i got to go !
da~

note : hari nih lunch sedap laaa pasal masak tom yam...
eh ! g satu, guwa da keja bro !
marketing...korang boleh caye x aku involve marketing ??
hell lah ! heeeee