life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Sunday, May 29, 2011

akhir nya...

****************************

at last,aku da decide...m
aku tolak offer poli 3 tahun tue...
hmmm..
agak sedih sedikit...
coz nk smbg study pada waktu terdekat x tercapai...
but, im not give up!
aku akan terus bekerja dan berusaha mendapat kan client!
yihaaaaaaaaaa
usaha tangga kejayaan girl !
dats all 4 today..
click click ~

***************************


 






Thursday, May 26, 2011

K.E.C.E.W.A

officially, im very dissapointed..
its fucking sick !
guess what ?
aku dapat offer study dari politeknik..
btw, syukur alhamdulillah dpt study..
but, agak sad sedikit b'coz course tue laa...
diploma kejuruteraan mekanikal...
tempoh pengajian 3 tahun beb !
mati gua nk ngadap study gitu..
bukan nya ape..
aku da ade sijil politeknik...
aku nye harapan nk dapat integrasi di poli selama setahun,
as high as the 7th sky u noe ??
xkan aku nk repeat balik ??
rugi mase...
org lain da abis dip, aku baru nk buat dip ?
wadahel....
xpala..
im gonna try it...
pray 4 me yeahhh??
heee~

hati ku rase seperti ini..
juz for the time being...







Friday, May 20, 2011

perut ?

da lebih pukul 3 pagi !
wadahell...
terbangun hanya disebabkan perut...
brrrr brrr brrr....
siot doe !
lapar ! *on diet*
ape jadah nye on diet kalau mkn time mcm neh ??
at last, mkn london swiss roll yg ade dlm bilik...
dan air masak di tepi katil..
sangat lah sadis gaya nye !
tapi, bila x makan, tido pun x lena...
he he he

dah lah ! mau tido balik..

p/s : 
kepada korang yang selalu tido lambat tue...
terdorong dan berisiko mengalami kerosakkan hati !
x percaya ? please click sini ! thanx.. =)

Saturday, May 7, 2011

* SANGAT SEDIH *

********************************

sangat sedih !
ye...sedih sedih !
x dpt U...
emmmm sobs sobs...
nak study...
lame tgu nehhhhh
da buat rayuannn
hope dapat...
harapan yg masih bersisa agy...
hanya politeknik...
sangat mengharap kali nie...
ya tuhan ku...
kabulkan la permintaan hamba mu ini...
aminnnnn



* muka x tahan ! serius sedih dan heart broken lol ! *


note :
aku online kat cc pas anta andy teja kat stesen bus...
berbulan agy la baru bole jumpe...
date ngan andy smlm...
huhuhuhu...
gonna mish him a a lot !

********************************



Wednesday, May 4, 2011

last wedding ? ?

*********************************************

4 the time being...
ini lah last wedding bagi anak tok pah...
since pak su dah tiada ami fuad la yg menjadi anak bongsu...
so, after this, yg akan kawen hanya lah cucu2 tok pah saje...
huhuhuhu
by the way,
i hope they'll live happy being together...
aminnnnn
and no wonder juga la cucu tok pah akan bertambah...
he he he
but, i dont know when... ;)
just wait n see...
mereka selamat di ijab kabul kan pada 1 may 2011..
labours day kot ??
senang nk ingat! 
cuma aku x tau pukul berapa...
yg penting tengah hari lah geng !






so far, ini lah picha yg bley aku upload...
since aku jd photographer sniri,
picha xde la nk bombastik sgt !
takat nk buat kenangan layak lah hasil tgn aku neyh...
say peace to me please ? choiiiiiiii
x sangka kan ? 
at last my beloved uncle married jugak....
* tersayang ke weyh ? *
* no idea at all ! hahahahaha *
pape pun aku harap...
kehidupan syed fuad syed idris with nurul faziana mat idris...
berkekalan...*name bapak dah same !*
okay !
thats story 4 today...
nothing else !
da~

note :
 aku rase sangat sedih sebab satu perkara sampai aku nanges smlm....
wadahel frens !
n agy satu, saya akan kuar date ngan andy teja...
but, got some problem...
its just messy my head around...damn !

*********************************************