life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Sunday, June 26, 2011

B.E.N.C.I

***************************************

PERLUKAH SETIAP HARI BEGINI ??

perlu kah ?
benci nya !
sangat benci...
tak tahu kenapa...
i hate the people..
benci dgn keadaan sekeliling juga...
* benarkah statement saya ? *

stop it !
im really mean it ok ?


btw, saya ada good news...
i got my MR.E again !
yeahhhh..
happy for that peep 's !

pape pun...aku benci kat dia !
buat masa sekarang je laaa...
lepas ni, tidak tahu...
he he he

n g satu, duit rm5 aku yg ilang...
* refer kat entri b4 diz *
jumpa balik pada hari yg sama...
miracle isnt it ?
so, the conclusion..
rezeki tu ALLAH yg beri pada semua hamba nya...
jadi kita berusaha je laaa...
jangan pernah berhenti mencuba...
got it ?


* BENCI *


p/s : bobo kuning jugak ! grrrrr


***************************************

Monday, June 20, 2011

ouh ! terkilan..

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

alaaa...
duit ilang...
mmg nilai x besar...
tp terkilan...
sangat lah terkilan !
xde rezeki kot..??
xpa lah...
halal kan je laa...
* ceh ! lima henget ja pon *
woi woi !
duit tue..
korang ingat senang nk dpt duit ?
so, berjimat-cermat lah...
* ok fine..statement nie x related at all *
and one more thing,
aku sangka kan panas hingga ke petang...
rupanya hujan di tengah hari...
haizzzz...
kenapa lah aku punya luck tak memberangsangkan dlm marketing nieh ??
dah try yg terbaik tapi...
ah ! kenapa lah harus ade words tapi dlm hidup nih ?!
so, the conclusion are...
if i dont get any client end of this month,
i've to say bye bye to this beloved company...
* hell yeah *
btw, im already fallen in love keje kat sini...
even ade few thing's kite kne hadapi...
xpe, its really make me matured...
* siket je lah ! *

-okey itu sahaja byebye-


p/s : heading to kl around 4.30 pm today ...
i've no car..mekaseh..ha ha


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''




Wednesday, June 1, 2011

betol ke tidak ?

  • sangat setia dan pemurah
  • bersifat patriotik
  • sangat aktif dalam permainan dan pergaulan
  • sikap kurang sabar dan tergesa-gesa
  • bercita-cita tinggi
  • suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi
  • seronok bila didampingi
  • suka bercampur dengan orang
  • suka dipuji,dibelai dan diberi perhatian
  • sangat jujur, amanah dan tolak ansur
  • tidak pandai berpura-pura
  • cepat marah
  • perangai yang mudah berubah-ubah
  • tidak ego walaupun harga dirinya sangat tinggi
  • benci pada kongkongan
  • suka berlawak
  • pandai buat lawak dan berfikiran logik

ok fine ! ntah ye ntah tidak la niehhhh...ini adalah rahsia bulan kelahiran...disebabkan aku lahir pada bulan disember ( agak ujung taun cket lol! ) maka ini lah yang aku dapat...

kale merah 2 mmg aku ngaku...ade same cket kot ?? hue hue hue...

biru plak ? wadahel haaa ? aku x suka berfikiran logik dan aku x reti buat lawak..awesome isnt it ?

pape pun..ingin diterangkan disini bahawa kita tidak dapat menilai diri sendiri melainkan org yg berada di sekeliling kita...

so, terima la dengan perasaan yang terbuka jika menerima sebarang teguran..

sekian...

nota bawah-bawah : adakah entri aku kali ini bersifat motivasi ??? * confius *