life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Sunday, November 27, 2011

is it real ?

********************************

the game is over...
and im not the winnner...
what a fuckin' stupid i am...
yes...im stupid enough...
its really make me bleeding inside here dude !
*apa aku merapu nie*

at last aku dah kalah weyh...
hurm ! tak pe la..
bak kate seseorang, patah tumbuh hilang berganti...
cewah !
tapi ada ke tumbuh balik...?
kadang-kadang tue mati terus...

sedih sgt pown tak buley...
saya masih banyak kawan...
lepas ni kawan ngan perempuan je la...

*saya bukan lesbo owkey?*

dua ari berturut-turut kena ujan...
semalam and arini...
just now...
hope, tak ada effect...
sekarang pun aku rasa badan aku dah lain mcm balik...
apakah maksud nya ? oh !

*baru nak baik demam campak*

esok da start keje balik...
padahal MC ade smpy ujung bulan...
but, im prefer to work than stay at home...
penat bekerja lagi best dari penat memikirkan masalah itu...
mungkin salah saya...
bodoh nya saya atau sengal nya dia ?
tak baik membenci org...
saya tak puas hati ni tawu ?
3 tahun bukan sekejap...
ada depan da lame aku flying kick...
amboi..kuat kah saya ?
haish !
aku belajar pun dah dpt diploma dlm 3 tahun tue....
tapi xpe laa...
dah xda rezeki...
ha ha ha...
rezeki ? pergh ! tak boleh blah punya perkataan...

jom, aku nak kua..
scandal@kak montel ajak aku karoke...??
pejadah weyh ?
aku x minat karoke...
memekak dlm bilik dgn big headfon kat kepale...
da cukup utk aku...

*sigh*

- saya tak nangis arini -

(T_T)



p/s : maaf blog saya bosan . jangan baca .

********************************

Friday, November 25, 2011

RESTORAN TANDAS ?

**********************************

hurm ! agak pelik...
tapi gambar nie mampu buat aku tersenyum tengah-tengah malam nie...
time sedih pown buley tersenyum ! ha ha ha



korang nak ke makan kat restoran mcm nie ?
sure tak buley nak telan kot..?
ha ha ha
tapi , salute la kat org luar neyh..
bende yg pelik - pelik tue la yg dyorg nak buat..kan ?
=)

**********************************

Tuesday, November 22, 2011

i hate u till death !

**********************************

sumpah !
aku benci kau sampai mati...
benci gila !!!!!
aku ingat semua nya dah berubah...
ternyata aku silap...
im totally wrong....
nak nanges weyh rasa...
upset gila....
tak pernah aku benci org sampai tahap macam nie....
peduli lah org nak kata apa...
i dont care at all !
yang penting,
aku benci dengan kau perempuan....
aku serik nak buat baik dah...
kau talam dua muka dengan aku...
aku talam bermuka-muka ganda dengan kau...
*apa aku merepek?*
kau susah jangan harap aku nak tolong...
kau tak tolong aku ?
ada aku kisah ?
aku buat baik dengan org yg baik dengan aku je...
kau ingat kau sorang je boleh berjaya ?
even aku sakit aku mampu la weyh kalau aku berusaha...
ALLAH tue Maha Adil tau...
kau kena ingat....
aku tak kacau kau,kau jangan lah cari pasal dengan aku...bodoh !
malam nie aku nak mimpi aku musnah dan lenyek kan ko ngan steamroll bangang....hell ~




p/s :
aku demam campak da dekat 3 mgu...heaven isnt it ?
masuk wad dekat 10 ari...bapak buhsan kene kuarantin !
semalam even x baik pown stil sempat hang out ngan frens tmpt keje...
ilang buhsan n sangap x kua uma bpe lame doe !
and yg paling penting....
 aku dapat sambung diploma...
alhamdulillah...
and and dpt dekat POLIMAS gak...syukur...
dekat ngan tok pah....
jimat sikit perbelanjaan ! 
weeeee :)




**********************************