life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Friday, January 27, 2012

Darling Feeling

***************************

agak-agak maseh sempat tak nk wish Selamat Tahun  Baru Cina weyh..??
agak lewat kan...?
*peduli apa aku, mcm korang kesa kan kan ?*
saya pelajar istimewa pabila cuti awal dua hari dr siswa-siswi yg laen...
gua g spital bai...
hu hu hu
saket ape ?
never asking me bout dat please ? 
=)
eh, mcm la ade org pernah tanye,
ape yg aku taip dlm mane2 entri aku selama nie kn..??
*ah, peduli apa...lagi sekali ! *
btw, syukur alhamdulillah coz dpt stok MR.E aku for a year...
and and the most important part,
jimat duit sebanyak rm1000..
osemmm isnt it ?
la la la la la la saya suka tau !

gue sempat dating wif andy teja, mama n friend doe !
ohh yeaaa....
kewibawaan seorang pelajar tiade ketika itu apabila mood berjalan muncul..
ho ho ho


kite hanya dating di genting highlands saje...
having kepsi bekpes together-gether...
*gila berlagak kan sarapan kepsi ?*
then tgah ari tue heading to key el...
mcD di sungei wang...
fast food aje yang mampu...
huuuuuuuu
then,berjalan di area bukit bintang tue semata-semata nak cri bookstore...
ade jumpe bookstore tp ape yg di cari last-last taa ade..
betapa heart broken nye...cehhhhh
hubby sayang, novel saya jangan lupe ye ? *bodek neyh*
alaaa....
setakat dapat voucher satu malaysia tue,
apela sgt kn novel tue utk sarah..??
kasih sayang itu penting ! la la la la la


for the next day, dating wif mama pulak...
tgok wyg kat Times Square jep...
then, makan sate kat area petaling street...
 first time, aku makan sate pada siang hari..
dengan cuaca agak panas...
quite nice lols !

and and, abes dating ngan mama, date ngan kawan lak pada hari yg same...
tgok wayang n ber'cool blog di KL Festival City kat Danau..
tue pown first time gak aku jejak kn tapak kaki aku kat situ !
thanx dude ~

yeaaa...
absolutely kaki aku macam nak tercabut berjalan tak berhenti dua ari...
naseb pakai selipar je...
serabai ek ? so what ?
*abaikan*

harap bawak note jep tp hadap nye dlm 2 jam jep...
nk stdy konon nye...
coz aku cuti awal kan , so, ade due kuiz n satu test aku tak attend..
menci menci bila terpaksa amek quiz n test, alone !!!
gud luck for me yeaaa...??
dah, membebel jep dr td...
asemen da la banyak nk kne buat n pass up at the end of diz month...
sadis peep's !
grrrr...
da la, jom beradu..
jeles lak aku tgok sume da senyap jep dlm blik masing...

mowning u ols !

p/s : 
aku sedang mencuba jadi vegetarian girl,
apabila ayam,dgg,seafood even ikan kembung pown buley buat kulit aku naek allergic ! 
wadahel huhh?

***************************

Tuesday, January 10, 2012

fikir dulu !

****************************

bak kate pepatah...
terlajak perahu boleh di undur..
terlajak kata..??

mulut manusia nie kadang-kadang mmg mcm sengal ubi kan ?

suka-suki je nak cakap kat org mcm tue la mcm nie laa..

ingt manusia tak de hati tak de perasaan ke ?

walaupun satu patah perkataan, kalau menyakitkan hati,

yes ! u're successfully to make a person frustrated...

korang !

kalau nak cakap sila la berfikir dahulu..

jgn ckp main ikut sedap mulut je...

kalau penat ke ade masalah ke,

please laa, 

dont make others getting hurt...got it ?

hell~

p/s :
 pehal la gugel n yahoo takde mende alah yang aku cari,
pasal industri pembinaan nie ? !!
aku nak siap kan asemen nie cepat-cepat laa sengal !
urhhhh im stress already !
shitty !

****************************

Friday, January 6, 2012

tak nampak maksud nya...???

**************************************

entri kali nie merupakan kisah seorang warganegara dari china....
okey,aku mengakui beliau agak hebat lols !
gambar-gambar di bawah merupakan hasil kreativiti beliau...
bukan gambar hantu tapi ianya mmg manusia ye !
selain itu,beliau juga digelar sebagai lelaki halimunan...
yeaaa itu lah liu bolin !

*tepuk tangan siket*

kalau korang teror cuba cari dia dlm gambar-gambar nie...









penyamaran yang perfect bukan ?
bak kate P.Ramlee dlm nujum pak belalang,
kalau tak nampak makna nya pendek umur lah..

-eh,btol ke taa eyh? aku lupe ! he he he-

agak-agak korang pengarah malaysia,
boleh tiru aksi nie dlm filem-filem seram mereka tak..??

-merapu jer-

kalau nak tawu dengan lebe lanjut pasal apek nie,
 kowang gugel-gugel je la erk ?
=)

p/s : Allah kurnia kan semua manusia otak dan pemikiran yang baik..
gunakan ke arah kebaikkan...
walaupun orang negara luar suka buat perkara pelik-pelik tapi mengagumkan,
tak salah kan kita mencuba..??
*yang positif je la ye*
jangan asyik tahu nak menjaga tepi kain org lain je ok !
kadang-kadang mereka mungkin pakai seluar...
ha ha ha


**************************************

Sunday, January 1, 2012

2012...here we come !

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pejam celik pejam celik da setahun masa berlalu...
sekejap je da msuk 2012...
aku pasti semua pasti ada azam masing2 bukan...??
tak ketinggalan juga untuk diri aku...
*cewahh ayat aku tangkap leleh*
pom pom pom bunyi  bunga api kat kawasan umaa sewa aku neyh..
bingit ugak laa..
sape laa yg kaya sgt tue...
ha ha ha
pape pown, aku nak mengucap kan,
HAPPY NEW YEAR utk korang semua...
semoga hari baru ini,
akan membuat kan aku lebih matang dalam kehidupan aku..
aminnnnn
and and, semoga kehidupan pada tahun ini lebih baik dari tahun 2011..
la la la la la
chill yeaahhh everyone ! =)

harap segala perkara yang sedih serta duka luka pada tahun 2011 berlalu pergi !



p/s : aku makan malam nasi ayam,tak smpy dua jam, da lapar balik..
order plak burger,burger daging..special lak tuh !
perot apakah perot aku ini..??
*sigh*

-mengapa kedah tak amek cuti tahun baru ?!-

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++