life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Monday, February 20, 2012

W.O.M.A.N

*****************************

dah name pown perempuan kan ?
jangan lah nak cari pasal plak !
bende yang kecik pon boleh jadi besar tahu tak !
sengal ubi betol la lelaki ni kekadangggggg
hilang dah mood baik aku tadi...
bongok !
*sorry, bahasa kasar malam nie*
peduli ape aku !
janji puas hati....kan kan ?
suka - suki hati dia nak bagi hak aku ke org lain...
over acting sgt plak aihhhh dy neyh....
seriously, benci gila !!!!!!!!!!!!!!!!

tetibe lapa plak ujan2 neyhhh...
da tiga ari asyik ujan jep..
naseb ujan malam..
if siang pakat delay la keje aku,
yg berlambak-lambak during mid -sem break neyh ~

note : tok pah masak mee goweng u ols...
i daa lorr taa suke mee (T_T)


*****************************

Wednesday, February 15, 2012

ku bersama muuuuu

*****************************

entri kali nie bukan nk cerita pasal aku...
tapi pasal someone yg mmg special dlm life saya deh !
bukan rezeki kot untuk anda sayang..
so, jangan susah hati ye !
pasti ada yang lebih baik menanti kamu...

sebenar nya rasa bersalah teramat...
tak dpt nk kikis rase bersalah tue...
dengan kata-kata yang menusuk jantung...
menyakit kan hati ketika itu...
rasa nya macam doa plak,
bila mende tue terjadi...

im so sorry...
terlajak perahu boleh di undur,
terlajak kata...??
:(

pape pun, sarah akan salu support u honey !
just remember that i'll always beside u taa kire ape pun...
owkey ?

p/s : i love you...serious ! 


*****************************

Wednesday, February 1, 2012

mane "luck" sayaaaaaa

***************************

im totally not in a good condition..

dua kali aku round dari poli smpy la area yawata...

still tak jumpe gak file yg ade modul BI n purse aku ! 

perfffff...aku bru renew lesen lols ! 

tgah takde duit la dugaan menimpa..

rase nak menanges dah nieeee...

org yg amek file aku tue pliss la be nice with me yeah..??

return back to me ASAP yg anda buley..

plissss...(T_T)...

serius aku da taa dapat fokus utk test esok...

kire burn la ek voucher buku aku agy rm100...?? 

huwarghhhhhhhhhh

#redha je la jawab nye....


p/s: saya sangat sangat berharap esok ada keajaiban !


***************************