life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Thursday, August 30, 2012

lupa kah anda ?

kadang-kadang even kita kenal org tu dah bertahun,
tak bermakna dia faham kita sepenuhnya...
fine...nak balas dendam block fb aku kan ?
jgn harap nak jadik fren anda blik !
skype ngan yahoo pown da delete...puas hati !
lupe ke kamu saya ni seorang yg pendendam ? lupe ke ?
ahh tak kire laa even aku yg start dulu kannn...
mati tak layan ! makan dalam tau...

aku nak stdy pown takde mood...
huiii sejak class start lepas cuti raya,
malas sungguh-sungguh laa nak stdy...
mengapakah ? nak kate makan ketupat or lemang, aku mana mkn pulut...
choiii...takde sesape ke nak marah aku suruh study ?
please please, marah lah saya ! =_='

padahal maybe esok ade test...
maybe laa sebab patot nye before raya test nieee
tp tak jadik pasal sume da dok pikir raya kan ! HAHA

esok class kul 8...study dah tapiiiii
haremmm tak masuk pown description dy dlm pale otak...
ingat ape tak tau ??measurement ingt la jugak...hek hek

oh yeaaa ! one more thing, tak suke nye kalau kite nak bercerita tp org tue mcm tak amek port jep kite punye cerita...mmg laa taip msg if nak story taip pnjg2...kalu ckp depan2 pown berjela-jela kuaa ayat kann??ape punye alasan lah bagi..tak sudi bace ckp je lah..pasni taknak cter pape dah...and kamu pown jgn nak bercerita apa-apa kat saya ! tak mau amek port dah faham ?????

orang tak sudi, kita pown tak sudi lah ! eleyhhh...kecoh btol...
banyak sebenarnye aku nak bebel nie...tp dah laa..lain kali plak...
benci kamu banyak-banyak Mr.vokal A !!!!!!

taipan akhir entri :

dengan "manusia" sorang tue da kembali bercakap sejak salam raya kedua..
hmm even da bercakap kejanggalan tue maseh ade bg aku..whatever laa..
as long, sume nye hampir pulih...first time wooo aku tak bercakap ngan org lebih dari sebulan dan dua bulan...gler lah!! nak kate ngantok tak jugak...tgok movie yukkk ? =)

Monday, August 20, 2012

epy eidul fitri 2012 :)

naaahhhhhhhh
cepat sungguh masa berlalu kan...
daa raye daa puunnn...
aku post entri pun daa raye kedua nie haaa
hehehe...
pape pun, slmt ari raye buat sume bloggers and blog walking...
kot2 la selama nie tertaip bahasa kasar,
sampai korang bace pun naik nyampah kan ! heeee
hurmmm 1st day raye cam every year laa...
pegy umaa tok wa sane tok wa sini...
tok ami umah depan tok ami umaa belakang...
arini raye kedua taa tawu nak pegy mane daa...
mak cik pak cik, jom bawak kami pegy jenjalan !
buhsannn bowink lorrrr...huiiiii

duit raye ? hmm dapat ugak !
daa besar pun aku still dpt duit raye...jgn jeles yeaa ! bluerkkk =P

dah laa..takde mende sgt nak hupppdate reraye nie....
bagi korwang satu gmbr laa erhh ?





















-nie laa pemaisuri hati a.k.a tok pah saya !-

nota bawah-bawah :
asemen banyak...cuti seminggu jepppp...home test agy...arghhhhhhh taa suke nye ! student nie taa pnah nye cuti dgn aman kan kan ? huh !