life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Wednesday, January 23, 2013

I need somebody to rely on

hyeeeee....
2nd entry on this 2013....
so far, life move on macam biasa..
nothing interesting...
tetibe rase nak post entry kul 3 pagi nie...
ade banyak mende nak cerita...
cerita itu cerita ini....
tapi xde org pun yg nak dgr...
nak cter kat somebody tp at last broken heart je lahh...
urm urmm....sedih !

finally just type dekat kau....and citer dekat si makhluk kuning ini..
tadaaaaaaa


even dy da berusia almost 4 years, but hes still being my best friend ever...
dy tak segagah dulu sebab da lembut sgt kene segala bagai hentaman dari aku..
lepas geram kat dy, marah kat dy...nanges kat dy...happy pun dekat dy...
bia lah org nak ckp aku mcm budak2,
yg penting aku sorang je yg faham ape yg aku rase...
at least marah ke ape ke dy x bleh buat pape...
dari bercakap dengan manusia..
satu point pun x dpt when it turns to pointless....

aku sangat sangat sangat susah menangis...
smpy doc aku bagi aku artificial tears...
nie kot yg pelakon dok guna tue kan...hihihi
tapi, bila sampai kat satu PERKARA , aku susah nak tahan air mata...
nampak nya, usaha doc tue berjaya la kan !

pada kengkawan yang cakap aku hati batu...
tak reti nanges and xde perasaan sedih tue,
nahhhhhh nie bukti nya..bukan x nk nges tapi tak boleh nak nanges...
orang cakap la kasar mcm mane pun...marah macm mane pun...
mmg takkan keluar la so far air mate aku yg sgt berharga nie !
rase lawak plak ! huuuuu
tapi ade satu perkara je yang bley wat aku tersedu-sedannn...benci !

satu ayat doc : " untung la boyfriend awak, dpt girlfriend susah nanges "

haaaaa untung lah sangat kan doc !

orang kata kalau nanges at least,
ape yg kite tanggung tue rase kurang la sikit kan ?
aku rase aku nie mmg ade something wrong somehere laaa....

dah laa...aku pun x reti nak cerita ape dah...

sesungguh nya aku tak suka org ckp kasar dengan aku..
pasal aku tak reti nak cakap kasar dengan orang...
bila dah jadi mcm tue, mmg aku xkn semesra dulu dah laa...

abang tempat keje aku sorang dah kena...
im easy going person...but, when u give me shit, then u'll get it back yea !


even im not okey, i'll never let anybody knows that im not okey...
just pretend to be okey mcm biasa...lalalalalala


p/s : 
kadang-kadang, tak semua benda akan jadi mcm yg kita nak...urmm sorry lah, selama nie x tau pun kamu rase segan...then, finally deactivate je lah FB tue...tgah timbang tara samada nak delete terus...habis cerita kan ?








Tuesday, January 1, 2013

1st day of 2013

cepat masa berlalu kan?
tup tup da masuk tahun 2013...
hope, this year will make my day better than last year...
huiiii

btw, permulaan tahun baru yg 1st celebrate wif teja !
such a wonderful moment bile tgok munge api sesame...weee

takde ape nak post arini...
just wanna wish u ols epy new year !!!!!






















this year celeb kat dataran pahlawan, melaka...
yosh ! such a wonderful moment ever bile munge api atas kepala...
cantek bai ! 
dah, tue je aku nak cakap :)

p/s : thanx teja untuk jam tangan tue ! keh keh keh =P