life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Thursday, October 17, 2013

U.N.G.K.I.T

ungkit mengungkit nie kadang2 boleh jadi benda sensitif tahap petala ketujuh...
tapi bila da masuk bab arwah walid...
aku mmg tak terkata apa laa...
ape hak dia nk ckp aku cmtue..??
tawu la aku anak yatim dan sesungguh nya demi Allah aku tak percaya g dgn status aku tue..anak yatim..
rase cm kena hina je dia ckp cmtue...sedih..sedih sgt..
kadang2 rasa berdosa tak dpt terima hakikat yg satu Allah duga aku nie...
aku tak puas g ckp dgn walid!
nape ckp cmtue...kecik ati tauu...
aku x pnah pun ungkit kalau bab pasal status org or kuarge2 org nie...da mmg tue Allah bg...nak wat mcm mana??tak payah la nk up bgai...sedih tau..sedih!
satu hal plak dok nges pasal walid mlm jumaat nie...
nak msg ngadu kt no.fon walid la cmnie!
untung2 no.fon arwah walid reply msg aku mmg nitemare aku tydo mlm niee..hurmmmm

p/s: nak blik kg jumpe tok pahhh :'(

Wednesday, October 16, 2013

M.A.A.F

maaf mmg sng untuk diucapkan..
da buat salah then say sorry and tadaa everything will be normal again..wadahel??
ingat senang mcm tue ke org nak maafkan bila da buat salah even though salah tue ciput..kecik agy drpd kuman smpy x bpe nk nmpk salah tue..
tapiii...ade tapi agy kann??
kalau da kerap sgt buat mende kecik tue lelame mkn aty ugak laa...nak nak kita yg tggu cm org bodoh je...
at last sniri ugak yg mkn hati ulam jantung sume laa menangis bagai nak rak x ckup tydo bagai laa...
then esok just got a sorry msg from d person who make u feel like wanna throw away his head..
tooooo fucking pretty much!
did u think a sorry is enuf for me..???nope!!!
y u didnt give me a call at least..at least to say sorry cuz im deadly bored to get ur sorry msg again n again when u did something wrong..
totally im not happy with that...fullstop!
the conclusion, MAAF senang nak taip senang nak ucap tapi susah nak menghayati mksud maaf tue sniri...

Sunday, October 13, 2013

speechless

kadang-kadang perhubungan jarak jauh nie,
mmg btol2 perlukan kesabaran...
tambahan lagi bila satu perhubungan,
da amik masa bertahun lama nya...
terasa bosan gak kadang2...
text tnya menda same gak,
stiap hari sampy x reti nk tnya apa dah..
bosan bukan bermakna hati x sayang...
jumpa sekali sekala jeles nie tgok org lain...
haiiii laaa....bersabar lah wahai hati....
tolong ikut arahan tuan kau ea..??

p/s : bila agak nya aku nk kawen nie..ekeke...bosan malam minggu!!!!