life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Wednesday, March 26, 2014

its hurt..deeply !

kenkadang bila cakap x fikir then minta maaf...
senang je fikir org lain bley terima dengan mudah..
kalau ckp dengan bahasa yg common x apala juga..
boleh terima juga kalau minta maaf..
nie kalau dah kuar segala bagai ayat kasar...
then minta maaf...hurmmmmm mcm mana..??

hurmm..kat tempat keje lagi...
mmg dah nama kontraktor gaya bahasa pun kasar juga..
tapi kalau setakat aku kau...kau aku (even aku tak suka!)
at least ok la gak...hurm hurmm

nie kalau smpy mase depan nk ckp nyesal bagai..
padahal x tahu pun ape jadi kat masa akan datang..
kita hormat org, tapi org yg x hormat kita..
kita x ckp kasar org yg ckp kasar...
semua serba x kena..

kadang2 terpikir juga..
family kita x ada pun ckp kasar2..
the bila jumpa org yg ckp kasar..
sometime x boleh nak terima..
otak pun x dpt proses ayat tue...

hurm hurm hurmmm
*(bnyk sungguh mengeluh dari semalam!)
bila diam kata kurang ajar..
bila lawan pun kata kurang ajar juga..
padahal niat kita diam tue xnk teruk kan situasi..
susah laaaaa....family kita pun x ckp mcm tue...

kalau boleh bnyk nak type..
tp kalau type pun point dy same gak..
serupa jep kan..

smpy cnie jelaa...
x sabar nak tgu tokpah smpy ahad nie..
bnyk bende nak ngadu kat tokpah..
rindu ! rindu nak ngadu kat walid gak...

hurmm x apalah...
mata berair dah nie woiii...
kang nges plak kat opis..
suara pun da semcm...

hurmmm untuk ke seratus kali..

p/s : x sangka end of this month dah setengah tahun aku kerja..
cepatnya masa berlalu ! hurmm untuk 6th April 2014 pun..
mcm dah x excited tgu date tue..dah terbang sume perasaan excited semalam :'(