life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Friday, July 1, 2011

it's O.V.E.R

********************************

semua nya da berakhir...
at last aku da x koje kat company consultan tersebut...
by the way, aku masih rasa hepy ngan decision aku buat...
tapi, aku sangat berterima kasih kat bos...
coz dpt bnyk pengalaman...
as marketing executive,
aku sangat-sangat la kena bnyk berckp ngan org...
so far,
aku da boleh berkomunikasi dgn lebih baik...
*eh ! yeke ni ? ce test tgok.."
urmmm, tapi tue laaa..
nk buat cam mane...
da takdir kami berkhidmat takat tu aja...
hehhhhhhh....
kesimpulannya,
 the new chapter is beginning !
yihaaaaaa
eh !
2nd intake for uitm da buka....
aku akan apply....
harap kali ni saya berjaya...
aminnn ya rabb....


p/s : aku benci gila manusia hipokrit...
talam dua muka...gergaji dua mata....
dan seangkatan dengannya lah ! 
gila macam shit !
benci tahap gaban kat kau weyh !!!!


********************************















No comments:

Post a Comment