life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Monday, December 26, 2011

saya benci awak encik batuk !

*****************************

da kul 2.30 am....
and and why i cant sleep...??
aku nk tido neyh !
please please do something 4 me supaya aku boleh tido...
padahal kul 8 pagi nti da nak kne g poli....
adoiiiii
dak lain sume dah msuk alam mimpi dah nie...
kul 6 da nk kena mgon....
mcm mane nak buat ye...
ade sesape boleh tlg nyanyi kn lagu tak..??
- ini hanya permintaan bodoh -

ok...
resepi terbaik untuk tido...


1) landing atas tilam amek pose terbaik mengikut keselesaan anda
2) kalau ade bear or bantal peluk lagi memudahkan resepi ini
3) pandang siling even gelap tak nampak apa-apa
4) mulakan imaginasi atau lebih mudah dgn kata lain,berangan
5) agak-agak dah ngantuk tue pejam kan je la mate

ZzZzZzzZZzzzZzzzzzZz

p/s : just ignore this post...
sebab aku melalut je pepagi buta nie....
batuk !
 saya sangat sangat benci awak tau ?
 u make me cant sleep at night..
demmit !

(T_T)

*****************************

Friday, December 23, 2011

mula nya hidup baru ~

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

since aku da daftar as a student pada 19 dec 2011,
automatic nye life aku pown berubah...
*siket jep lah*
hurm, so far umah sewa and new frens sume owkey....
and if aku tawu orientasi utk pelajar integrasi poli sehari,
sure aku taa lari...aku attend laa kowt...??
tp mls laaa...naseb aku ade alasan yg buley diterima pakai...
he he he

-serik bai orientasi time buat sijil dulu-

suddenly rindu ouh kt kwn2 bekas tmpt keje....
hu hu hu
lepas neyh kne berjimat cermat la sarah fadzil...
kalau tak, heaven, mkn megy setiap ari la jwb nye....
anyone nak bg part time job kt saya tak...??
ha ha ha
skunk buley laa dok honey moon agy...
da start stdy, mau berbinar otak ngadap buku....
adoiiiiii

tak pe tak pe...
saya sanggup menghadapi nya..
wish me luck guy's !
toing toingggggg

skrg batuk tambah selsema yg agak kronik...
dimana aku baru baik demam...
sumpah sakit btol laa urat perot aku dok batuk...
seriously, aku paling surrender apabila batuk !
merana weyh !
* dengan batuk aku buley kurus *
tapi sniri ugak yg cari pasal...
sape suruh berembun ber'BBQ smpy pukul bpe pagi ngan kwn2...
tapi, ianya menyeronokkan !
thanks dude !
=)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Friday, December 16, 2011

love u ols buddy's !

******************************
since aku keje lepas abes SPM ....
aku rase department PRICE INTEGRITY...
was the best part ever in my life dude ~
frankly speaking, sedih nanak tgal kwn2 kat department neyh...
btw, dlm mase yg same,
rase hepy coz dlm bpe ari agy im gonna be a student again...
yeahhh! 
tue jep la nak update..
bukan tak de mood tp bnyk sgt program nak buat...
hek hek hek...
aku satu mende ape pown tak packing agy lols...
just nanak inform u ols sume that aku CINTA everybody at price integrity department !
korang korang korang, dont leave me behind orite?
tak kire la program ape pown  even i da resign, nanak join ugak...
tuuutttttttttttttttttttttttt
bubye~

=)

p/s : nak mengadap muka seseorg tue...??? urhhh...make me sick again! hell yeah?

******************************