life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Tuesday, February 12, 2013

kalau memang harus begitu !

buka mata katup mata...
da lebih seminggu menetap kat kolumpo neyh haaa
alahai cepat nya masa berlalu !
esok start keje balik dah..
baru dua hari keja da cuti 4 hari for CNY event...
he he he ok la tueee kan kan ?

saya sangat merindui tok pah sayeeeeeee
walid sayeeee....tok wan sayeeee
serta tiga ekor meowww sayeeee..
sobs sobs T_T

rupenye macam nie la yang student dok study jauh2,
tue rase bile rindu family dia org en ?

ok tetibe rase rindu plak nak study...hehhhhh
hurmm so far otak hanya berfungsi utk melakukan part time study sahaja !
tahun bila nak start tak tahu la sayeee...haish !

hurmm nak cite ape ek ?
oh ye ! for the time being aku keje kat call centre jep !
sampai bila mampu bertahan tak tahu lah nak kata..
keje call centre kene tahan telinga la dgr org lepas geram marah bagai..
hope kesabaran aku berada di tahap yang maximum tertinggiiii..aminnnn

punya banyak apply keje yg match ngan study field aku..
tp payah bebenar nak dpt feedback nye...choiii...benci !
org lain senang je aku tgok dpt..??
nie la pepatah ada mengatakannnnn

"tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu?"

xpelaa...dah rezeki aku kat situ je buat masa sekarang...
janji tiap2 bulan ade gaji...huhu

dahh laa...bila aku dah mula menaip mulalah non stop nak membebel bagai...

bubye ! :)

p/s:
1) masih mengharap sesuatu yang ajaib ! apakah ia ?
2) cuti 4 hari kite pegy family gathering jep kat PD...
3) rindu si Teja sayeeeeeeeee


No comments:

Post a Comment