life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Saturday, April 9, 2011

tersentap kot ??


apa filing korang if bila kita ckp baik-baik...
n then tetibe org 2 ckp or balas or what so ever la kan dgn kasar ??
shity...isnt it...??
ok fine !
maybe 2 salah aku kot...??
tp x patot laaaa...
kita ckp based on ape yg ade kat otak kite time 2 kan...??
btw, if org yg berkomunikasi ngan kita 2 ade some problem...
lepas kat korang x tentu pasal..ape perasaan anda anda sekalian ?
bukan nk ckp dia tipu ke apa ke kan ??
tapi....
* ade jugak tapi kan ? normal lah manusia ! *


semua org ade part sensitif masing2...
btol x...??
aku x terkecuali lah kan korang korang korang !!!
aku ckp or tulis or taip or luah kan...
pasal kes or story kali nie bukan sesuke hati...
dalam dua tiga hari nie jugak laa mood org 2 x brape nak baik...
nk buat mcm mana...
tersalah ckp plak...
pape pun..
SORRY !
i didnt mean it...

ok lah guys !
i got to go !
da~

note : hari nih lunch sedap laaa pasal masak tom yam...
eh ! g satu, guwa da keja bro !
marketing...korang boleh caye x aku involve marketing ??
hell lah ! heeeee


No comments:

Post a Comment