life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Sunday, November 27, 2011

is it real ?

********************************

the game is over...
and im not the winnner...
what a fuckin' stupid i am...
yes...im stupid enough...
its really make me bleeding inside here dude !
*apa aku merapu nie*

at last aku dah kalah weyh...
hurm ! tak pe la..
bak kate seseorang, patah tumbuh hilang berganti...
cewah !
tapi ada ke tumbuh balik...?
kadang-kadang tue mati terus...

sedih sgt pown tak buley...
saya masih banyak kawan...
lepas ni kawan ngan perempuan je la...

*saya bukan lesbo owkey?*

dua ari berturut-turut kena ujan...
semalam and arini...
just now...
hope, tak ada effect...
sekarang pun aku rasa badan aku dah lain mcm balik...
apakah maksud nya ? oh !

*baru nak baik demam campak*

esok da start keje balik...
padahal MC ade smpy ujung bulan...
but, im prefer to work than stay at home...
penat bekerja lagi best dari penat memikirkan masalah itu...
mungkin salah saya...
bodoh nya saya atau sengal nya dia ?
tak baik membenci org...
saya tak puas hati ni tawu ?
3 tahun bukan sekejap...
ada depan da lame aku flying kick...
amboi..kuat kah saya ?
haish !
aku belajar pun dah dpt diploma dlm 3 tahun tue....
tapi xpe laa...
dah xda rezeki...
ha ha ha...
rezeki ? pergh ! tak boleh blah punya perkataan...

jom, aku nak kua..
scandal@kak montel ajak aku karoke...??
pejadah weyh ?
aku x minat karoke...
memekak dlm bilik dgn big headfon kat kepale...
da cukup utk aku...

*sigh*

- saya tak nangis arini -

(T_T)



p/s : maaf blog saya bosan . jangan baca .

********************************

No comments:

Post a Comment