life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Friday, October 26, 2012

oh my mind !

otak dan minda aku da penat yang teramat sangat bila ngadap angka banyak2...
nie semua salah projek penyelidikan ni..
buat aku ngadap lappy selama dua hari berturut tanpa peduli kan makan..
tydo siang aku yg penting tue..
dan malam pun lack sleep ugak..haish !
skrg nie pown baru je siap emel kesemua nya kepada penyelia..
haaaaa...amek kawwwwwww !
kul 2.30 pagi menghantar emel kepada Lecturer yang bertanggungjawab..
hope takde pape la yang nak kena edit..
heaven penat sangat-sangat doe buat mende alah nie !
baru aku faham dan mengerti mcm mana student degree buat THESIS...
padahal aku baru diploma pun da nk pecah pale buat nie even grouping kan ?






yes ! kami telah menggunakan excel untuk menganalisis data-data yang diperolehi ! perffff letih aku...
asal copy dr excel masuk words, musti lari...
kene mengedit bagai laa pulak...da la nk buat ayat karangan satu hal..
tue la yang mengambil serta mencuri masa aku..
selama berjam-jam lama nya tau !
benci kau ! nampak je data mcm mengong-mengong...huh !



haaa...nie ade la desktop background lappy saya...agak kemas kan? =P
for sure la nak jugak hupdateeee pasal nie kan mak jenab oiii...
sebelum nie windows tak genuine lepas anta kedai format...
pasal dpt virus dr classmate..
abes lappy aku yg jadikkkkk mangse keadaan !
jahat tau kedai tue bg windows yg pirate punye...
tobat takmau bg thumdrive sesape masuk lappy aku dah ! serik !
btw, thanx a lot to TEJA SI KAMBENG...
saya ulanggggggggggggg...
TEJA SI KAMBENG ye yg telah membantu menyelesaikan masalah ini...
terima kasih ! sayang awak cmnie kambeng ! HAHA

korang tak kenal sape aktor tue..??perfff Lee Min Ho ok Lee Min Ho !
selang beberapa ari akan ku tukar dengan gmbr beliau yg kacak..
yang telah ku donlod dr gugel image...kihkihkih
da lame tak tgok cter korea..memandangkan lebih kurang agy 3 mgu nak final exam nie, aku kne laa menahaan rase...huwarggghhhhhhhhh

dah lah ! siang nanti raya korban daa...jom tydo..
mesti bising QUENN a.k.a tokpah kalu aku mgon lewat pagi raya...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha geng !

p/s: selama 4 tahun menetap di alor star, tak pernah lagi tgok lembu kene sembelih kat sini..kat KL jgn kauuu...tiap-tiap tahun akan aku menapak ke surau area rumah tue pegy tgok..huhuhu...tacing plak tetibe ! 

No comments:

Post a Comment