life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Tuesday, November 20, 2012

My 1st Rainbow !


fine ! tajuk nak gempak je kannn..
gimik semata-mata...haha
actually nak cter pasal RAINBOW CAKE saya yg pertama..
mgu lepas punye cter neyh haaa
terhasil pada hari deepavali...
sempena deepavali aritu tetibe rase nak buat kek yg berwarni-warni plak..
so, tadaaaaa nie la hasilnya ! :)
even decoration agak messy and taa brape nak cantek,
but rase dy still emm emm okey laa
aku tak suke krim tapi gedik buat krim nk bg nmpk cantek!

tahun nie rajen plak erk aku buat kek selalu..
tadi petang baru je buat Butter Cake...
marble-marble la cket kek tue...
dr penuh satu tupperware besar tgal suku jep ! cehhhh

resepi kek terima kasih diucapkan pada MR.GOOGLE lah kan !
lain kali nk try buat VELVET CAKE pulak lah ! heee
practice dr skunk mane tawu satu ari nty dpt bukak bakery...
hew hew hew 
bajet

nampak meyelerakan tak dengan colouring dye..??
tokpah complain kate warna dy "deraih A.K.A pekat" ngat...
tak pekat tak rainbow la jadinya kan !
HAHA


p/s : final exam da start dua ari dah..
huiiii soklan susah2 ya amat ! 
sape dia ntah yg buat soklan exam neyh...huh !
so, this is my last internet surfing memandangkan da ujung sem..
no assignment, no task, no info needed..
jwbnye, suspend internet buat sementara waktu lah ! huhu
awal muharam baru je berlalu beberapa hari yg lepas..
agak lewat tp still nk ucapkan :
Selamat Menyambut Maal Hijrah kepada semua..
semoga tahun baru ini lebih bermakna..aminnnn..
bye !


No comments:

Post a Comment