life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Tuesday, December 11, 2012

hepy ending !

finally, tamatlah sudah riwayat bergelar pelajar politeknik...
puas aku try cek result dr smlm smpy skrg baru dapat cek...huh!
btw, syukur alhamdulillah sgt sgt..
coz result sem akhir much better than last sem..
hurmmm even cket jep peningkatan tapi rase mcm,
ouhhhhhhh terharu nya ! :')
rase sangat sangat lega coz before result kua,
mcm-mcm bende negatif cross on my mind dude !
sebab aku rase sem akhir tue la yg paling tough and menguji kesabaran..
dgn sume subjek killer rasenye...
tetibe rase nak jerit...arghhhhhh...
okok. kali nie bukan sebab stress but rase happy..
thanx a lot and million, trillion and etc.
for all lecturers bcoz ur consideration...
luv you all ! HAHA
ok, thats all for the story pasal result aku...

ouh ye, lupe nk bg tawu..
for the time being, aku keje kat tmpt lame balek..
as Price Integrity Staff...
again and again ! super duper memenatkan !
tapi itu je keje yg paling cepat aku boleh dapat..
and sementara nak apply keje lain memandangkan result da kua,
terpaksa la mencurahkan tenaga di situ..hurmmmmm
i jumpe dia tau ! ouhhhhh...rase nak hantuk kepala kat dinding !
why i cant stop this feeling?? sobs sobs sobs T_T

and one more thing !
congrats for my beloved cousin coz married already maaaaaa
nah ! gambar utk korang !









cantek kan ? hehe...tapi sila abaikan aku di situ...
rase sedikit tak cantek...wahahaha
still tak cukup quota agy family kite nie coz ade yg tak masuk dlm gambar...
i love my big family !

tak saba nak tgu hujung bulan nie coz nak jumpa Si Kambing...
harap, berjalan seperti yang dirancang...sangat geram dengan beliau neyh !
weyh, aku rindu kau tau ! arghhhhhhhhhhhh..

ok lah, bye !


p/s : masuk keje kul 2...mls nye la hai tetibeee


No comments:

Post a Comment