life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Wednesday, May 4, 2011

last wedding ? ?

*********************************************

4 the time being...
ini lah last wedding bagi anak tok pah...
since pak su dah tiada ami fuad la yg menjadi anak bongsu...
so, after this, yg akan kawen hanya lah cucu2 tok pah saje...
huhuhuhu
by the way,
i hope they'll live happy being together...
aminnnnn
and no wonder juga la cucu tok pah akan bertambah...
he he he
but, i dont know when... ;)
just wait n see...
mereka selamat di ijab kabul kan pada 1 may 2011..
labours day kot ??
senang nk ingat! 
cuma aku x tau pukul berapa...
yg penting tengah hari lah geng !






so far, ini lah picha yg bley aku upload...
since aku jd photographer sniri,
picha xde la nk bombastik sgt !
takat nk buat kenangan layak lah hasil tgn aku neyh...
say peace to me please ? choiiiiiiii
x sangka kan ? 
at last my beloved uncle married jugak....
* tersayang ke weyh ? *
* no idea at all ! hahahahaha *
pape pun aku harap...
kehidupan syed fuad syed idris with nurul faziana mat idris...
berkekalan...*name bapak dah same !*
okay !
thats story 4 today...
nothing else !
da~

note :
 aku rase sangat sedih sebab satu perkara sampai aku nanges smlm....
wadahel frens !
n agy satu, saya akan kuar date ngan andy teja...
but, got some problem...
its just messy my head around...damn !

*********************************************

No comments:

Post a Comment