life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Friday, January 27, 2012

Darling Feeling

***************************

agak-agak maseh sempat tak nk wish Selamat Tahun  Baru Cina weyh..??
agak lewat kan...?
*peduli apa aku, mcm korang kesa kan kan ?*
saya pelajar istimewa pabila cuti awal dua hari dr siswa-siswi yg laen...
gua g spital bai...
hu hu hu
saket ape ?
never asking me bout dat please ? 
=)
eh, mcm la ade org pernah tanye,
ape yg aku taip dlm mane2 entri aku selama nie kn..??
*ah, peduli apa...lagi sekali ! *
btw, syukur alhamdulillah coz dpt stok MR.E aku for a year...
and and the most important part,
jimat duit sebanyak rm1000..
osemmm isnt it ?
la la la la la la saya suka tau !

gue sempat dating wif andy teja, mama n friend doe !
ohh yeaaa....
kewibawaan seorang pelajar tiade ketika itu apabila mood berjalan muncul..
ho ho ho


kite hanya dating di genting highlands saje...
having kepsi bekpes together-gether...
*gila berlagak kan sarapan kepsi ?*
then tgah ari tue heading to key el...
mcD di sungei wang...
fast food aje yang mampu...
huuuuuuuu
then,berjalan di area bukit bintang tue semata-semata nak cri bookstore...
ade jumpe bookstore tp ape yg di cari last-last taa ade..
betapa heart broken nye...cehhhhh
hubby sayang, novel saya jangan lupe ye ? *bodek neyh*
alaaa....
setakat dapat voucher satu malaysia tue,
apela sgt kn novel tue utk sarah..??
kasih sayang itu penting ! la la la la la


for the next day, dating wif mama pulak...
tgok wyg kat Times Square jep...
then, makan sate kat area petaling street...
 first time, aku makan sate pada siang hari..
dengan cuaca agak panas...
quite nice lols !

and and, abes dating ngan mama, date ngan kawan lak pada hari yg same...
tgok wayang n ber'cool blog di KL Festival City kat Danau..
tue pown first time gak aku jejak kn tapak kaki aku kat situ !
thanx dude ~

yeaaa...
absolutely kaki aku macam nak tercabut berjalan tak berhenti dua ari...
naseb pakai selipar je...
serabai ek ? so what ?
*abaikan*

harap bawak note jep tp hadap nye dlm 2 jam jep...
nk stdy konon nye...
coz aku cuti awal kan , so, ade due kuiz n satu test aku tak attend..
menci menci bila terpaksa amek quiz n test, alone !!!
gud luck for me yeaaa...??
dah, membebel jep dr td...
asemen da la banyak nk kne buat n pass up at the end of diz month...
sadis peep's !
grrrr...
da la, jom beradu..
jeles lak aku tgok sume da senyap jep dlm blik masing...

mowning u ols !

p/s : 
aku sedang mencuba jadi vegetarian girl,
apabila ayam,dgg,seafood even ikan kembung pown buley buat kulit aku naek allergic ! 
wadahel huhh?

***************************

No comments:

Post a Comment