life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Friday, September 28, 2012

stone cold ~

since you dah unfren saya..
then change ur fb psword...*tak dapat stalker dah..cis !*
never expect yg i akan add or approve you again as my fren list..
told you already isnt it ?

suka suki nak judge kate i takde perasaan pulak kannnn
choiiiiii~
my heart like stone..HAHA *gelak jahat*

sekali i dah tak suka apa yg u buat,
sampai bila2 masih akan berfikir mende alah tue agy...
puas hati ! benci benci !
fair and square...kan ?

jangan ingat aku mcm nie suka2 je sape2 nak buli...
nie bukan sarah yang dulu boleh bersabar sentiasa ok ?
sarah yang sekarang hot-temper cket...astaga ~

dah laa...macam bodoh jep cter pasal nie...
tydo agy baik !

tata...

nota kaki :
no classes till diz coming wednesday..
what a beautiful moment ever as a student !
heaven coz lec's sume pegy kursus...
yahooooooo
so guling2 atas katil selama beberapa ari nak abes kan drama korea CITY HUNTER !
Lee Min Ho Lee Min Ho ! lebiuuuuu :)
tapi still ade asemen...huhhh...
lec nie mmg tak pnah aman kot if taa bg pape task kat student ? huh ! -,-

No comments:

Post a Comment