life isn't about finding urself, life is about creating urself...always cari reason untuk senyum even its plastic!

Thursday, December 2, 2010

im 20 !


sing a birthday song to me please !
SARAH birthday girl today !
lalalalala ~




no cake this year !
no celebrate this year !
tp x kisah !
itu x penting...
kepada yg wish thanks a lot kat korang...
ingat jugak birthday aku yg hanya semak kan pale korang nk ingat2...
thanx FARAH ! i love U so much dear !
aku belum sure pasti g bole ingat korang nye big day 2..
shit je aku nih !
* aku x tahu la what kind of food up there *
* aku cume gugel - gugel n then jumpe yg 2 *
* ade aku kesa ? match la this year no cake kn kn ? *



sgt sad la situation nih !
next dialog korang la buat sniri...oke ?

Be yourself  Invite new challenges Recall past triumphs
Trust your instincts Have faith in ur abilities
Desire only the best Affirm ur strength You are got what it takes!

* u r da big girl sekarang Sharifah Suesarah Binti Syed Fadzil *


PESANAN :

A birthday is just a 1st day of another 365-day journey around the sun. 
So enjoy ur trip !
Someday everything will all make perfect sense.
  So for now,
 laugh at confusion smile through the tears...
and keep reminding yourself...
that everything happens for a reason…

taipan terakhir :

thanx TOK PAH TOK WAN..

raise me up till sarah jd manusia...

x sangka da 2 DEKAD cucu anda hidup kat muka bumi nih !

sarah sayang anda berdua !

u r my life my soul my heart !

eventhough mcm - mcm da berlaku kat sarah !

but, kamu berdua adalah yg terbaik yg pnah muncul dalam hidup sarah nih !

one more thing, da 2 kali juga big day saya x dpt celebtare bersama kekasih tercinta ANDY TEJA !

hope masih ade kesempatan pada next year sambut sesame ye sayang !

kite x tahu ape akan jadi... ( ^_^ )

but, ur my truly love hubby ! 

sarah masih ade mende x tercapai dan x terlaksana dalam hidup...

doa semoga ianya menjadi impian dan bukan sekadar angan -angan..

thanx ALLAH bg hambamu ini menikmati dunia yang KAU ciptakan!

( apa yg penting aku tahu burfday kali nie x besh langsung! )
 [ menangis ] 

( bukan sebab xde celebration tp x cam xde semangat jerp..?? )

( nape ye ? )

( agak2 bole  n dapat x ckp lelame ngan Andy ? ha ha  )

sekian...











No comments:

Post a Comment